Send Anywhere najbolje rešenje za šerovanje fajlova

()

  Dostupan kao web aplikacija, Chrome, iOS, Android ili Windows aplikacija, Send Anywhere Vam omogućava bezbedno prebacivanje fajlova-datoteka između uređaja ili prijatelja bez ostavljanja kopija na web serverima.

  Send Anywhere preskače posrednika u procesu prenosa fajlova. Umesto da koristite web server on koristi peer-to-peer pristup deljenju datoteka, što znači da ne ostavljate nijednu datoteku u cloud-u tj oblaku koju bi radoznale oči mogle špijunirati. Možete da koristite Send Anyvhhere da biste bezbedno delili fajlove između iOS i Android uređaja i PC i Mac računara. Ne samo da Vam Send Anywhere omogućava da preskočite postavljanje Vaših osetljivih datoteka na web server, već Vam takođe omogućava da preskočite proces registracije. Možete početi da koristite uslugu bez potrebe da unesete svoju e-poštu ili Facebook akreditive.

  Mi smo testirali više puta slanje i primanje fajlova sa telefona na windows računar i obrnuto pomoću PC aplikacije a i putem web browser-a. Svaki put je slanje i primanje išlo glatko i bez problema. Aplikacija je dostupna za sve platforme i može se skinuti na ovom linku. Za jednostavno slanje ona nije obavezna.

SendAnywhereDownload

  Slanje i primanje fajlova je u ovom slučaju “bezbolan” posao. Na web stranici Send Anywhere sa leve strane postoje dva polja. Polje Send za slanje fajlova i Receive za primanje fajlova.  U slučaju slanja fajla ili više fajlova postoje dva klasična načina za to.

SendAnywhereSendAndReceive

Kako poslati fajl

1. Klikom na plus otvara se prozor koji prikazuje podatke sa Vašeg računara. Jednostavnom pretragom pronalazimo fajl, biramo ga, on se ubacuje u prozor Send. Na dalje možemo kliknuti na Add more i dodati još neku datoteku ili završiti izbor i kliknuti na veliko crveno dugme Send. Klikom na dugme pojavljuje se broj i QR kod. Prikazani broj unosimo na prijemni uređaj i slanje počinje. Isto možemo uraditi i pomoću QR koda.

2. Drugi način slanja je jednostavna Drag And Drop procedura. Pronalazimo fajl na računaru. Kliknemo na njega levim klikom miša i prevlačimo do polja gde piše Send. Tu puštamo levi klik i ubacujemo fajl. Kao i u prvom slučaju dobijamo broj za slanje/primanje i QR kod.

Kako primiti fajl

  Primanje fajl je još lakša procedura od slanja. Jednostavno unosimo broj u polje Receive, sa enter tasterom potvrdimo unos i fajl stiže. Isto je moguće i sa skeniranjem QR koda. Nakon prijema fajl stiže u download direktorijum pod istim izvornim nazivom.
 
  Kada je u pitanju android aplikacija slanje i primanje je identično kao i share-ovanje preko drugih aplikacija.

Klikni i Oceni

Srednja ocena / 5. Broj ocena :

Nema ocena za sada. Budi prvi i oceni

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je PraznaPovratak u Shop