Popravka racunara

SERVIS RAČUNARA

Da li Vaš računar neće da se upali ili ne radi kako treba ? Prijavljuje greške, ne reaguje na Vaše zahteve. Teško je napamet utvrditi šta nije u redu. Naši stručni tehničari imaju iskustvo u rešavanju bilo kojeg problema koji imate i mogu Vam pomoći u rešavanju problema kako bi odredili koje je najbolje rešenje za popravku.

Racunari po zelji

RAČUNARI PO ŽELJI

U potrazi ste za novim računarom ? Ne sviđa Vam se izbor. U tim slučajevima ima smisla da napravite sopstveni računar. Ali šta ako to nikada ranije niste radili ? Mi smo uvek tu da napravimo pravu konfiguraciju koja će odgovarati Vašim potrebama i raspoloživim finansijama.

Zamena Tastature New

ZAMENA TASTATURE

Kada stvari krenu po zlu sa Vašim laptopom, potreban Vam je neko ko zna šta radi da bi rešio problem. Problem sa tastaturom je jedan od najčešćih problema sa laptopovima, a ako tražite nekoga da ovo reši, došli ste na pravo mesto. U mogućnosti smo da nabavimo velik broj modela.

Zamena Displaya

ZAMENA DISPLAY-a

Kako laptopovi postaju tanji i lakši, oni takođe postaju sve krhkiji. Tanki LED displeji na modernim laptopovima mogu se slomiti jednostavnim prejakim dodirom po ekranu ili zatvaranjem poklopca preko fleš diska, kabla za napajanje, hemijske olovke i drugo. Razbili ste ekran svog laptopa, šta sad ? Mi smo tu da pomognemo. Naši tehničari mogu da utvrde koji model je odgovarajući i da odrade ugradnju/zamenu.

Laptop Ciscenje

ČIŠĆENJE RAČUNARA

Prašina je mnogo više od obične smetnje u kući. Ona može da zapuši ventilatore i ventilacione otvore unutar vašeg laptop računara sprečavajući ga da se pravilno ohladi. Pregrevanje zauzvrat može izazvati veliki problem na hardveru iznutra i na kraju čak ostaviti trajne posledice kada dođe kvara matične ploče, grafičke ili procesora. Čišćenje laptop računara preporučuje se minimalno jedanput godišnje. Prepustite to nama !

Nadogradnja Racunara

NADOGRADNJA

Ako ste poput većine ljudi Vaš računar je jedan od najvažnijih delova tehnologije u Vašem životu. S naprethom tehnologije računar postaje spor, više ne odgovara Vašim potrebama, postajete “brži od njega”. Nije uvek obavezna zamena celog računara. Moguća je zamena samo neke komponente da bi se dobio očekivani rezultat. Moguća je nadogradnja procesora, dodavanje memorije, ugradnja ssd diska kao i zamena grafičke kartice boljom, novijom i modernijom.

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je PraznaPovratak u Shop