Uslovi Korišćenja

MKračunari (www.mkracunari.rs) sajt je u vlasništvu firme MK Sistem HST DOO, sa matičnim brojem 20493968 i sedištem u Saveznička 8, Zrenjanin, Zrenjanin. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja.

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, MKračunari se ne obavezuje da redovno ažuriraju informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, MKračunari ne garantuju da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. MKračunari nisu odgovorni za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nisu MKračunari. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. MKračunari ne kontrolišu i nisu odgovorni za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. MKračunari ne kontrolišu sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti MKračunara.

MKračunari mogu u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

U principu, prepuštajući se ljubavi u svu strast, moći ćete potrošiti dvostruko kalorije. Međutim, s jedinim stanjem ćete izvesti naručivanje lijekova online položaj. Ne nadajte se da su kalorije izgorjele u orgazmu. Potrebno je samo 10-15 kcal. Sve ostalo što trošite u tom procesu. Nemoj pretjerati! Seks s treningom može se miješati, ali ne i da se zbuni.

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je PraznaPovratak u Shop