Računar u obliku Patike ??

()

Cooler Master je nedavno najavio izdavanje novog modela računara koji će sigurno oduševiti ljubitelje patika. U pitanju je kućište pod imenom “Cooler Master Sneaker X”. Sve je počelo kao PC mod koji je napravio JMDF i dobio nagradu za najbolju umetničku režiju na Case Mod World Series-u 2020. Impresioniran njegovim dizajnom, Cooler Master je odlučio da ga pusti u proizvodnju i bio je predstavljen na ovogodišnjem sajmu Computex.

Cooler Master Sneaker X 2

Sneaker X dolazi u nekoliko verzija u zavisnosti od zemlje kupovine. U SAD dve verzije su dostupne u pretprodaji. Profesionalna verzija sadrži Core i7-13700K procesor, RTX 4070 Ti grafičku karticu, Z790 matičnu ploču, 2x16GB DDR5 memorije i 2TB PCIe 4.0 SSD. Procesor se hladi Master Liquid PL360 Flux AIO hladnjakom. Međutim, ova verzija dolazi sa visokom cenom od 3.799 dolara.

Cooler Master Sneaker X 3

Za one kojima je Professional verzija preskupa, postoji verzija Enthusiast po ceni od 3.499 dolara. Iako je cena nešto niža, specifikacije ostaju približno identične. Trenutno, Sneaker X je dostupan u SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj i Holandiji.

Cooler Master Sneaker X 4

Različite zemlje nude različite varijacije u komponentama ovog računara. Sajt u Velikoj Britaniji prikazuje verziju sa Asus B760-I Gaming Wi-Fi matičnom pločom i i9-13900K CPU-om. U Nemačkoj su dostupne AMD opcije, sa modelom Professional po ceni od 4.699 evra, opremljen Rizen 9-7950X3D, 64 GB DDR5 memorije i RTX 4080 grafičkom karticom.

Iako cena Sneaker X-a može odvratiti neke potencijalne kupce, njegov jedinstveni dizajn podseća na čizme Tonija Starka Iron Man-a što može pozitivno uticati na marketing i bolju prodaju. 

Ova ideja oko specifičnog dizajna postavlja pitanja u vezi sa nadogradnjom. Jednostavno, nisu sve komponente kompatibilne sa ovakvom nestandardnom verzijom PC kućišta.

Cooler Master Sneaker X 5

Klikni i Oceni

Srednja ocena / 5. Broj ocena :

Nema ocena za sada. Budi prvi i oceni

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je PraznaPovratak u Shop