Opera One, Web Browser sa AI Chat-om

()

Opera One je najnovija verzija internet pretraživača Opera koja uključuje potpuno redizajniran izgled i novu funkcionalnost. Sa novim funkcijama kao što su Tab Islands i modularni dizajn pretraživača Opera One se prilagođava Vašem pretraživanju kako bi obezbedila više prostora, intuitivnu navigaciju i glatku interakciju sa Vašim pregledačem.

Iz Opere kažu da je njen pretraživač sa veštačkom inteligencijom spreman za javnu upotrebu. Opera One je sada dostupan za Windows, Mac i Linux. Možete ga preuzeti sa web stranice kompanije opera.com.

Opera sada ima integrisanu veštačku inteligenciju pod nazivom Aria kojoj možete pristupiti sa bočne trake. Možete koristiti prečicu na tastaturi ( CTRL ili Command i / ) da biste takođe počeli da koristite Ariju. AI je takođe dostupan u Opera Android pretraživaču od danas.

AI proizilazi iz Operinog partnerstva sa OpenAI kreatorom ChatGPT-a. Aria se povezuje sa GPT-om da bi odgovorila na upite korisnika. AI uključuje informacije uživo sa interneta i može da generiše tekst ili kod i odgovori na pitanja podrške u vezi sa Opera proizvodima. Pored toga, Opera One može da generiše kontekstualne upite za Ariju kada kliknete desnim tasterom miša ili označite tekst u pregledaču.

Opera One 2

Iz Opere kažu da korisnici ne moraju da se bave AI funkcijama pretraživača ako to ne žele.

 Za početak da biste koristili Ariu moraćete da budete prijavljeni na Opera nalog.

Klikni i Oceni

Srednja ocena / 5. Broj ocena :

Nema ocena za sada. Budi prvi i oceni

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je PraznaPovratak u Shop