Microsoft Office Menja Ime i Logo

()

  Još pre tri godine Microsoft je najavio da će promeniti naziv svoje pretplate na Office 365 u Microsoft 365, priznajući da je ona postala više od obične aplikacije za rad. Sada uklanja većinu preostalog brenda Office-a. “U narednim mesecima, Office.com, Office mobilna aplikacija i Office aplikacija za Windows postaće Microsoft 365 aplikacija, sa novom ikonom, novim izgledom i još više funkcija“ navode iz Microsoft-a.

  Trenutno možete pristupiti Microsoft Word, Excel i drugim aplikacijama online na Office.com, ali će to uskoro biti prebačeno na Microsoft365.com — sa novim šestostranim logotipom koji će zameniti trenutni kvadratni. Promene će se desiti sledećeg meseca, a aplikacija Office za Windows, MacOS, iOS i Android će biti rebrendirane u januaru.

  Sami nazivi aplikacija se neće promeniti, i dalje ćete koristiti Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook, Clipchamp, Stream i Designer. Postojaće i aplikacija Microsoft 365 na mobilnim i desktop računarima koja će delovati kao centralizovano čvorište za informacije, prikazujući sastanke, datoteke, dokumente i još mnogo toga.

  „Nova Microsoft 365 aplikacija je deo naše veće strategije i fokusa kao kompanije na Microsoft 365 i odražava inovaciju koju smo nastojali da pružimo dok posao i život nastavljaju da se razvijaju“, rekao je Spataro – Microsoftov korporativni potpredsednik za moderan rad u svojoj izjavi, a takođe i :  „Nova aplikacija služi kao čvorište za sve aplikacije za produktivnost koje nudi Microsoft 365 i pruža jednostavno, ali moćno iskustvo za naše klijente dok se kreću kroz promenu stilova rada i obrazaca saradnje.“

  Microsoft Office je prvi put objavljen 1990. godine. Microsoft je svoje popularne Word, Excel i PowerPoint aplikacije udružio u paket za povećanje produktivnosti u opciji za jednokratnu kupovinu. Kasnije verzije su uvele dodatne programe, kao što su Outlook, Access i OneNote.

Klikni i Oceni

Srednja ocena / 5. Broj ocena :

Nema ocena za sada. Budi prvi i oceni

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je PraznaPovratak u Shop