Microsoft će automatski updejtovati stare Windows 10 sisteme

()
Microsoft je nedavno počeo automatsko ažuriranje operativnog sistema Windows 10 verzije 21H2, prebacujući se na noviju verziju 22H2 bez potrebe za ručnom intervencijom.
 
Iako ste zadovoljni svojom verzijom sistema  Windows 10 21H2 Microsoft će automatski odratiti ažuriranje na verziju 22H2. Nema reči kada će se tačno ova nadogradnja dogoditi.
 
Podrška za Windows 10 21H2 će se završiti 13. juna, nakon čega više neće biti obezbeđena bezbednosna ažuriranja ( security update ) za ovu verziju. Da bi održao bezbednost korisnika, Microsoft je odlučio da automatski izvrši ažuriranje za sve pojedince koji još uvek koriste ovu verziju. Tačan vremenski okvir za uvođenje ažuriranja nije otkriven. Pored toga, Microsoft snažno podstiče korisnike operativnog sistema Windows 10 da razmotre nadogradnju na Windows 11, ako je to moguće. Pokrenut u novembru prošle godine, Windows 10 verzija 22H2 je poslednja verzija ovog operativnog sistema. Ova verzija donosi manja poboljšanja, kao što je mogućnost izbora obaveštenja za prikaz pomoću Focus Assist-a. Podrška za Windows 10 verziju 22H2 trajaće do 14. oktobra 2025.

Klikni i Oceni

Srednja ocena / 5. Broj ocena :

Nema ocena za sada. Budi prvi i oceni

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je PraznaPovratak u Shop