LG Predstavio 27″ Tablet “u koferu”

()

Pre nekoliko godina LG je predstavio 27″ prenosivi displej na postolju, nazvan LG StanbyMe, koji je u suštini nešto između pametnog televizora, tableta i neke vrste prenosivog bioskop sistema. Svrha ovog proizvoda je da imamo dovojno velik ekran koji se nalazi na svom postolju i radi na bateriji.

Sada je LG napravio korak dalje i predstavio novi model koji je namenjen za upotrebu bilo gde. Zove se LG StanbyMe Go ( 27LKS5 ) i u osnovi je ekran osetljiv na dodir od 27″ upakovan u aktovku. Sadrži i postolje koje Vam omogućava da podesite ugao, visinu i orijentaciju ekrana.

Unutar aktovke nalazi se ekran od 27″ rezolucije 1920×1080 piksela, postolje koje Vam omogućava da podesite visinu i ugao ekrana ( ili da se okrene za 90 stepeni za korišćenje u portretnoj orijentaciji ) i 20W 4 -kanalni zvučnici. Tu je i odeljak za držanje daljinskog upravljača, kabla za punjenje i druge dodatne opreme.

LG StanbyME Go 3
Iz LG-a navode da je moguće ostaviti ekran da leži ravno u kućištu kako bi se igrale igrice ili koristile druge aplikacije na ekranu osetljivom na dodir. Sistem pokreće LG-jev WebOS Smart TV softver i takođe podržava Apple-ov AirPlay i Android preslikavanje ekrana ( screen mirroring ). Tu je i podrška za glasovne kontrole za stvari poput pretraživanja ili promene kanala.
LG StanbyME Go 2
 StandbyMe Go podržava Dolby Vision i Dolby Atmos zvuk, a sistem je MIL-STD-810H testiran za otpornost na udarce, padove, prašinu i vibracije između ostalog.
 
Kućište je veličine 670 x 433 x 119mm kada je zatvoreno, što ga čini prilično velikim po standardima za aktovke. više podseća ne mali kofer sa ručkom za nošenje. Ali i dalje je mnogo lakši za transport od većine ekrana od 27 inča.
LG StanbyME Go 4
LG StanbyME Go će koštati 1,17 miliona wona ( okvirno 885 dolara) i biće dostupan od 7. jula preko onlajn i oflajn kanala.

Klikni i Oceni

Srednja ocena / 5. Broj ocena :

Nema ocena za sada. Budi prvi i oceni

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je PraznaPovratak u Shop