Google Će Prihvatati Crypto Valute

()
  Nakon najave o uspostavljanju Google Cloud regiona u Južnoj Africi, Google se udružio sa Coinbase-om kako bi olakšao plaćanje kriptovalutama za svoje usluge u oblaku. Coinbase je najveća crypto menjačnica u Sjedinjenim Državama po obimu trgovanja.
 
  Partnerstvo koje je najavljeno na Google-ovoj Cloud Next konferenciji takođe podrazumeva da će Coinbase premestiti svoje aplikacije u vezi sa podacima sa Amazon Web Servisa (AWS) na Google mrežu. Uslovi ugovora nisu objavljeni. Ali Jim Migdal, potpredsednik za razvoj poslovanja Coinbase-a rekao je da će Coinbase zaraditi procenat transakcija koje prolaze kroz njega kao što to čini i u drugim Coinbase Commerce aranžmanima.
 
  Usluga kripto plaćanja u Google oblaku će za početak biti dostupna nekolicini kupaca a vremenom će biti dostupna svim klijentima. Google Cloud poslovanje čini 9% prihoda Alphabeta (njegove matične kompanije). U drugom kvartalu 2022. zaradio je 6,2 milijarde dolara od ovog segmenta. Ovo je manje od onoga što su njegovi konkurenti, Microsoft i AWS,  prijavili u istom periodu — 19,7 milijardi dolara i 22,1 milijardu dolara, respektivno. Nijedna od njih ne prihvata kriptovalute, tako da ovo partnerstvo može dati Google-u konkurentsku prednost. Usluga Coinbase Commerce trenutno podržava 10 kriptovaluta : BitCoin, Ethereum, USD Coin, Tether USD, ApeCoin, BitCoin Cash, DAI, Dogecoin, Litecoin i Shiba Inu. Oni će biti integrisani u infrastrukturnu uslugu Google Cloud Platforme 2023.

Klikni i Oceni

Srednja ocena / 5. Broj ocena :

Nema ocena za sada. Budi prvi i oceni

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je PraznaPovratak u Shop