Corsair predstavio prvi gejmerski laptop VOYAGER a1600

()

  Corsair, svetski lider u proizvodnji PC opreme visokih performansi za igrače, ovih dana najavio je dostupnost laptop računara Corsair Voyager a1600 AMD Advantage Edition na Corsair web prodavnici i kod distributera širom sveta. Sa početnom cenom od 2.699,99 USD, Corsair Voyager a1600 sadrži najsavremeniji AMD procesor i grafiku za mobilne sisteme koji rade u tandemu koristeći ekskluzivne AMD smart tehnologije, zajedno sa Corsair i Elgato softverom i tehnologijama, kako bi se stvorilo iskustvo igranja i striminga kao nigde drugde.

  Corsair Voyager a1600 dolazi opremljen AMD-ovim najnaprednijim komponentama za pružanje vrhunskih performansi u neverovatno tankom kućištu od 19,9 mm. 8-jezgarni, 16-nitni AMD Ryzen 9 6900HS procesor i AMD Radeon RX 6800M mobilna grafika omogućavaju igračima da igraju na maksimalnim podešavanjima dok snimaju igru pri visokim brzinama kadrova, a sve to podržano je AMD pametnim tehnologijama kao što je AMD Smart Access Memory. Corsair Vengeance DDR5 SODIMM memorija zaokružuje moćni hardver ovog laptop računara isporučujući neverovatno visoke frekvencije DDR5 platforme.

Corsair Voyager a1600

  Corsair Voyager a1600 prikazuje neverovatne detalje u igri sa zadivljujućom preciznošću boja na 16” 2560×1600 QHD+ IPS ekranu sa ultra visokom brzinom osvežavanja od 240Hz. Uz podršku za AMD FreeSync Premium tehnologiju gejmeri mogu da iskuse zadivljujuću igru onako kako je zamišljeno da se vidi – uz impresivno visoku brzinu kadrova bez seckanja.

  Uključujući ekskluzivnu Elgato tehnologiju za kreiranje sadržaja, Corsair Voyager a1600 je ostvarenje sna svakog strimera. Deset tastera za prečice sa S-tasterom za laki pristup stavljaju kontrolu striminga na dohvat ruke jednim dodirom, a za to je zadužen softver Elgato Stream Deck. 1080p 30 FHD web kamera laptopa snima Vaše lice sa oštrim detaljima, dok usmereni niz od 4 mikrofona sa poništavanjem ambijentalne buke jasno registruje Vaš glas čak i kada se takmiči sa pozadinskom bukom.

Corsair Voyager a1600_3

Klikni i Oceni

Srednja ocena / 5. Broj ocena :

Nema ocena za sada. Budi prvi i oceni

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    Vaša Korpa
    Vaša Korpa Je PraznaPovratak u Shop