Bilten

Tracer 7" futrola Smart Fit Red

24. jun 2016.

Trenutno na tržištu imamo veliku ponudu futrola za tablet uređaje. Kožne, krpene, na zip, bez zip-a, krute, mekane, sa tastaturom, bez tastature,.... Mi smo izdvojili za predstavljanje jednu najkompletniju, najbolje urađenu i pristupačnu.

To je TRACER SmartFit. Ovaj proizvod dolazi u odličnoj ambalaži, poput knjige. Napravljeno tako da se ne postidi ni jedan IT shop koji bi to imao u izlogu.

 

Tracer Smart Fit

 

TRACER SmartFit futrola trenutno je na našem tržištu dostupna samo u crvenoj boji. To je možda i najbolji izbor jer je u ponudi još standardna crna i bela boja. Futrola je predviđena za tablete veličine od 7-8". Napravljena je od čvrstog materijala kako bi pružila sigurnost tabletu. Kod ovakvih tipova futrola veoma je čest slučaj da tablet ispadne iz futrole jer nije dobro pričvršen. TRACER se ovde pokazao kao dobar proizvođač i dodatnom elastičnom trakom pružio dodatnu sigurnost.

 

Tracer Smart Fit

 

Držači tableta nisu ograničeni veličinom tableta. Mogu se pomerati levo/desno, gore/dole jer su pričvršćeni dobrom čičak trakom. Jednostavno treba ih postaviti na uglove tableta i tako "zalepiti" na podlogu. Tablet je tako siguran od bilo kakvog ispadanja a ceo display se dobro vidi.

 

Tracer Smart Fit

 

Uz ovu futrolu dolazi i mini tastatura koja nam često nedostaje na tabletu. Ona je takođe odvojiva ( čičak traka ), a povezuje se sa tabletom preko standardnog microUSB kabla. Dužina kabla je 0,2m.

 

Tracer Smart Fit

 

TRACER SmartFit futrola se može postaviti u položaj tako da tablet stoji uspravno. To mnogo olakšava rad. Lakše je pregledanje slika, kucanje teksta, surfovanje po internetu i slično. Tako imamo kombinaciju standardne tastature i touch miša/display-a.

 

Tracer Smart Fit

 

Ova futrola je u ovom cenovnom rangu zasigurno najbolja ponuda.

Tracer Smart Fit Red

 

Ostavite komentar
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari