Bilten

HTC One A9

8. decembar 2015.

HTC je u novembru predstavio nov model smart telefona HTC One A9, a juče ga pustio u prodaju. Ovo je prvi telefon iz ove kompanije koji fabrički ima preinstaliran Android 6.0 Marshmallow. Prva verzija koja je puštena u prodaju ima 3GB RAM memorije i 32GB Storage memorije. HTC je najavio i jeftinije verzije ovog modela sa manje memorije.

 

HTC One A9

 

Ono što je vredno pominjanja kod ovog modela je obećanje proizvođača da će telefon uvek imati najnoviju verziju softwera, tj da će kasniti maximalno 15dana od izlaska updejta na internetu koji je uvek predviđen prvo za nexus uređaje.

Telefon ima ugrađen potpuno nov 64-bitni osmojezgarni procesor Qualcomm Snapdragon 617. Ima mogućnost proširenja storage memorije putem microSD kartice čak do 2TB. 

 

HTC One A9

 

HTC One A9 ima display veličine 5" sa Full HD rezolucijom (1080x1920 pixels) i zaštitom Corning Gorilla Glass 4. Pozadinska kamera je od 13Mpix i ima mogućnost snimanja 1080p video sadržaja. Telefon je za sada dostupan u dve boje Carbon Grey i Pearl Silver. Težak je 143grama.

 

HTC One A9

 

 

Ostavite komentar
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari